Commissioned by CST the Netherlands, Danny den Hartog created and made the official Cheng Shin Tire mascot. It's popularity is growing every day, especially in Asia he is very popular.
This happy little character was named "Pumpy" in China, and has become quite famous over time.

In Xiamen (4.5 million inhabitants) China, where the Cst head office is located, a museum/amusement park is being built.  In and around this park are a couple of statues(real life statues made out of stone) of  Pumpy the mascot, the largest of which is about 5 meters high.
Furthermore you will encounter Pumpkin everywhere in the city of Xiamen. At the airport, advertising on city buses, billboards etc.


In opdracht van CST Nederland bedacht en maakte Danny den Hartog de officiele Cheng Shin Tires mascotte.
Zijn populariteit groeit iedere dag, met name in China is hij erg populair. In China is de naam bedacht voor de mascotte "Pumpy" Dit vrolijke mannetje beleeft spannende avonturen in en aantal geanimeerde commercials.
Het is in de loop der tijden een bekend beeld geworden. Letterlijk "beeld" zelfs; In Xiamen(3,5 miljoen inwoners) China, waar het Cst hoofdkantoor is gevestigd, is men op dit moment druk bezig met de bouw van een Cst-museum/attractiepark. In en om dit park staan enkele beelden van de Pumpy de mascotte waarvan de grootste zo'n 5 meter hoog is.
Verder kom je overal in de Xiamen-stad Pumpy tegen. Op het vliegveld, reclame op stadsbussen, billboards etc.
CST is een wereldspeler op het gebied van fiets-en autobanden. Met meer dan 20.0000 werknemers is Cheng Shin tires de grootste producent van fietsbanden ter wereld en is vertegenwoordigd in meer dan 150 landen.

Opdrachtgever: Cheng Shin Tires
Concept, 3d animatie, design en uitvoering: Danny den Hartog
Bureau: Rademakkers 

Cgi, 3d animatie, 3d visualisatie, character design, character animation.

Pumpy Animated Gif

Bagagewagentjes op het vliegveld in Xiamen China:
Een 5 meter hoog beeld voor de ingang van de fabriek:
Pumpy pak door Eric Slabbers van Fantasy Factory:
Een chinese beeldhouwerij is bezig met het maken van meer Pumpy standbeelden:
Back to Top